Over ons

Ontdek de natuurlijke verlichting voor migraine-hoofdpijn met MPR23


Mijn naam is Raymond de Bruijn, initiatiefnemer van deze website.

Tot voor kort was ook mijn moeder wekelijks slachtoffer van onverklaarbare hoofdpijnen. Sinds mijn moeder echter MPR23 gebruikt is de hoofdpijn, die normaal 2 tot 3 dagen aanhoudt, binnen twee uur weg.

Onderzoek
Voordat ik mijn moeder het voorstel durfde te doen om eens MPR23 te proberen, wilde ik eerst weten of het veilig was met name in combinatie met eventueel medicijngebruik.

Daarom ben ik een onderzoek begonnen naar de werking van psilocibine (de werkzame stof in MPR23) met name als pijnstiller voor hoofdpijn. Mijn onderzoek bracht mij in aanraking met patiënten die zowel positieve als negatieve ervaringen hadden met psilocibine.

Ik wilde weten aan welke vorm 20160901_154546_resizedvan hoofdpijn ze leden, hoe ze het gebruikten, in wat voor hoeveelheden, hoe vaak, waarom positief of negatief, enzovoort (hierbij struikelde ik trouwens op het internet over informatie voor de recreatieve gebruiker met kreten als “ervaren van visioenen”, “zien van kleuren”,” maken van interne reis”, etc.) Kortom verschillende “tripniveau’s” waar mijn moeder niet op zat te wachten en zelfs als beangstigend zou ervaren.

Op het internet vond ik ondersteunend wetenschappelijk onderzoek en vervolgens na vele gesprekken met apothekers, artsen, dokters en verschillende specialisten op het gebied van hoofdpijnbestrijding was het tijd om mijn moeder te informeren en voor haar de juiste  dosering te vinden. Omdat de werking van MPR23 wordt beïnvloedt door medicijnen moest zij wel eerst afkicken van deze medicijnen. Daarvoor hebben we natuurlijk wel eerst de artsen geraadpleegd.

Wat wil ik?
Zoveel mogelijk patiënten helpen van hun hoofdpijn af te komen. En ik ben er zeker van dat meer hoofdpijn patiënten dan mijn moeder baat zullen hebben bij het gebruik van MPR23.

Hoe wil ik dit bereiken?     
Patiënten helpen probeer ik te doen door:

  • Persoonlijke begeleiding en advies bij het gebruik van MPR23;
  • Leveren van een constante en betrouwbare kwaliteit MPR23.

Daarnaast is het belangrijk om zoveel mogelijk patiënten en artsen te bereiken. Dat probeer ik te doen door:

  • Een platform te creëren waar patiënten hun ervaringen kunnen delen;.
  • Het geven van voorlichtingen en lezingen;
  • organiseren van workshops over het gebruik van MPR23.

Rijk zal ik hier niet mee worden maar al zou maar 1% van de patiënten met clusterhoofdpijn, aangezichtspijn en/of migraine ermee geholpen zijn dan is het mijn inspanningen waard! Elke patiënt met (cluster)hoofdpijn, aangezichtspijn of migraine zal dat kunnen beamen.

Blijf op de hoogte.

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en aantrekkelijke aanbiedingen. Door je in te schrijven ontvang je veel voordeel. Uitschrijven is even gemakkelijk!

>